Sila2 mengklik yer....TQ

Tuesday, January 18, 2011

Cinta Monyet.......senyum simpul tuuu......

Sambung n3 smlm....mmg mood sejarah skrg ni (kalau boleh dihentikan masa).....

Party Dolu2......
Bab2 cinta monyet plak....(kalau minat baca jer la yer sambil2 mengimbas masa2 cinta monyet kalian bersemi)

Aduhh rasa2 nya becinta masa sekolah ni mmg x dpt nak elakkan....masa sekolah dulu
jgn ckp la, nak kata glamour xder la sgt tapi mungkin manis tu ada kot.....atau agaknyer aku ni jenis budak gedik kot...(haaakkkktuihhhh...)

Sehinggat aku cinta monyet pertama aku ngan sorg brother ni......tiap2 pagi biler pie skolah aku akan tunggu  member aku bawah pokok jambu depan umah dia...n tiap kali tu gak brother to lalu depan aku utk keskolah... Aku sebenarnya suka tengok mata dia sbb masa tu Salman Khan tengah glamour n mata dia ada mirip2 aktor tu..(walaupun rock tapi dlm hati mmg banyak bunga wooo...) Aku ni specis berani....kalau rasa aku nak kenal aku tanya jer......n pada satu pagi yg indah n nyaman (walaweiiii....)aku memberanikan diri  aku menegur brother tu....n from that day onward brother tu pun suker jer senyum ngan aku.....(kata org masa tu dunia ana yg punyaaa....)kalau x salah n kalau ingatan aku ni blum kabur... namanya panggilaannya YOGI..(cam nama katun kan...)


Tapi yg kelakarnya kami hanya berkenalan dari jauh...n berbalas senyum xder pun dating-mating....x sempat pun....Yogi hanya berskolah ditmpt aku selama setahun sahaja then dia ditukarkan kesekolah lagi cerdik....(sekolah aku tu kat ceruk jer n x xder pun sains stream masa tu) lepas jer Yogi berpindah skolah kami pun
terputus hubungan.......

Tapi itu bkn pengakhir cinta monyet aku.....kadang2 aku pikir2 kelakar sesgt.....ada beberaper lagu tema musim cinta aku...lagu Rozana nyanyian Search ditukar menjadi nama aku.....lagu Cinta Kristal nyanyian Rahim Maarof dijadikan tema cinta aku...n afew songs lagi yg aku x hinggat...(boleh muntah ijooo oiii kalau dok hinggat benda ni) Masa tu xder handphone n xder internet bagai so jawapnya public phone la tmpt melepas rinduu (konon laaa...) Heran kan kalau tengah bercinta tu bediri berjam2 x perasan...kaki pun x lengguh...mmg dasyat penangan cinta monyet ni.....telinga ni pun boleh tahan jer walaupun dah naik panas sbb ganggang telephone dok melekat ....(skrg ni..lama sgt telephone tu kat telinga cepat2 nak hempaskan jer x tahan panehhh...)- ehhehhhhh...ader yg tesenyum simpul tu...terkenang gak ker???

Tapi banyak2 cinta aku ni...cinta between member2 aku yg x akan ku luper hingga kini....suka, duka aku dengan mereka....mmg aku bercinta dengan mereka..kerana mereka lebih mengenali aku n mereka tahu segala kedukaan aku...P.G Gals n the geng mmg cinta sejati aku......(Noora, Ina, Uji NAyu, wa syg lu org weiii.....)


Persatuan Kompang..(kami 1st gurl group dlm kompang)

3 comments:

  1. kenangan indah eh :D
    kdg2 tersenyum bila kenang perangai lamer kan :)

    ReplyDelete